Global I.T Serv Constanta- Pachet Gold

office@globalitserv.ro +40 770 765 924 Constanta, Romania

Descriere Pachet Gold

PACHET GOLD,
150 RON/LUNA
ID Produs: 0002
Disponibilitate: 1000

CONSTRUCTIE SI ADMINISTRARE WEBSITE - care include Hosting gratuit si Manopera constructie website pe toata perioada contractului si modificari ale Websiteului la cererea dvs. Pretul nu include achizitionarea domeniului si a temei.

PROIECTATAREA, MONTAJUL, CONFIGURAREA, ADMINISTRAREA SISTEMULUI DE SUPRAVEGHERE VIDEO Pretul Proiectarii, Manoperei, Sistemelor si Accesoriilor pentru montaj NU SUNT INCLUSE

INTRETINERE SI REPARATIE - 2 CALCULATOARE DESKTOP SAU LAPTOP (hardware + software), 1 MULTIFUNCTIONALA LASER SAU JET (hardware + software). Pretul nu include materialele folosite.

COMANDA

Mai jos gasiti preturile pentru alte tipuri de administrare pachete oferite de Global I.T Serv. Acestea se pot modifica dupa cerintele fiecarui client.


Administrare SILVER
100 RON/LUNA
ID Produs: 0001
Disponibilitate: 1000

RECENZII


Cand ai mult de scos la imprimanta, un sistem de supraveghere profesional si cateva calculatoare in firma care au baze de date chiar trebuie sa apelezi la specialisti. Grijile mele au disparut pentru o suma banala de 150 ron. Intradevar poate am nevoie de ceva sau nu dar si daca intervine o problema cu siguranta nu stau sa umblu pe la unu pe la altu ca sa-mi rezolve problema. Sunt multumit de serviciul prestat de global it serv.

George

contract mentenanta it constanta

Contract Mentenanta Gold

Pentru un sistem de supraveghere video cu 4 canale si administrarea unui website cu mici modificari din cand in cand 100 de lei pe luna chiar e o suma rezonabila. Sistemul de supraveghere e stabil fiind un Dahua dar se mai arde un video balun sau o sursa iar la administrarea site-ului mai solicit cate o modificare ici colo in speciale datele de contact si ofertele. Ma declar extrem de multumit.

Marcel

contract mentenanta it constanta

Contract Mentenanta Silver

Se justifica cheltuiala de 200 de lei pe luna pentru ca am prea multe pe cap si prea multa aparatura de care sa am grija. S-a stricat dau telefon si se rezolva fie un calculator , supravegherea video, reincarcarea unui cartus de imprimanta sau actualizarea paginii web. Foarte satisfacut de serviciile oferite pentru suma de 200 de lei.

Ivan

sisteme antiefractie constanta

Contract Mentenanta Platinium

DESPRE GLOBAL I.T SERV

Promtitudinea si Profesionalismul reprezinta Global I.T Serv. Experienta la nivel global de peste 10 ani in oferirea de suport tehnic si service IT: servicii de consultanta si tehnologie pentru sustinerea sistemelor existente software si hardware ale clientilor. Specialistii Global I.T Serv au toata expertiza necesara pentru a oferi suport performant si in timp real clientilor sai.

Global I.T Serv realizeaza servicii suport tehnic pentru clienti din industrii variate: persoane fizice si juridice.

Constanta, Romania office@globalitserv.ro, http://globalitserv.ro, 0770765924, Program de lucru : Luni - Sambata 09:00 - 21:00

CONSTANTIN CRUDU, GLOBAL I.T SERV

ABILITATILE IN DOMENII