office@globalitserv.ro +40 770 765 924 Constanta, Romania

Slide background

PROMTITUDINE SI PROFESIONALISM

&

CALITATE

rapiditate in lucru

MODALITATI ONLINE DE SERVICE

Slide background

LA UN CLICK DISTANTA

SOLUTII I.T PROFESIONALE

SALUT, BINE AI VENIT

Global I.T Serv Constanta are experienta la nivel national de peste 10 ani in oferirea de suport tehnic pentru proiectarea si Instalarea Sistemelor Antiefractie , cat si pentru Instalarea Sistemelor de Supraveghere Video contructia de pagini web sau magazine online Web Design, Reparatii Calculatoare si Laptop si oferirea Contractelor de Mentenanta sau Reincarcare Cartuse Imprimante laser in Constanta. Specialistii Global I.T Serv au toata expertiza necesara pentru a oferi suport performant si in timp real clientilor sai.

–CONSTANTIN CRUDU, GLOBAL I.T SERV

MUNCA NOASTRA

NOI SUNTEM GLOBAL I.T SERV

Promtitudinea si Profesionalism reprezinta Global I.T Serv . Experienta la nivel global de peste 10 ani in oferirea de suport tehnic si service IT: servicii de consultanta si tehnologie pentru sustinerea sistemelor existente software si hardware ale clientilor. Specialistii Global I.T Serv au toata expertiza necesara pentru a oferi suport performant si in timp real clientilor sai.

In prezent, Global I.T Serv realizeaza servicii suport tehnic pentru clienti din industrii variate: persoane fizice si juridice

Constanta, Romania office@globalitserv.ro, http://globalitserv.ro, 0770765924, Program de lucru : Luni - Sambata 09:00 - 21:00

CONSTANTIN CRUDU, GLOBAL I.T SERV

ABILITATILE IN DOMENII

RECENZII CURENTE

johar shipping

Promtitudinea si profesionalismul in suportul tehnic de necontestat. Hostingul si modificarile fiecarui website hostat la Global IT Serv 100% profesionale.

Johar HASAN Johar Shipping LTD

Proiectarea, Alegerea, Montajul si Configurarea Sistemului de Supraveghere Video in 2 saptamani. Mentenanta sistemului de supravegehre ireprosabila. Multumim

Vasile FLOREA Andra Nicole SRL

Foarte serioasa firma. De cand am ales sa facem cartea de vizita online a Sindicatului Liber de pe Platforma Midia Navodari cu Global IT Serv in orice modificare a siteului raspunsul a fost foarte promt.

Vasile PASCU SLPI Midia Navodari

johar shipping

Odata cu infiintarea websitelui companiei contractele au inceput sa vina in urma optimizarii SEO facuta de specialistii Global IT Serv. Multumim nespus si sper sa colaboram si de acum inainte.

Florin CAPITANUSensoil Sistem SRL

Incredibil cat de repede Hotelul Sole Splendid a inceput sa aduca clienti. Cu doar 4 luni inainte de sezon iar in luna MAI 2015 camerele erau inchiriate pentru tot sezonul Multumim spcialistilor Global IT Serv.

Vasile FLOREA Ferat Sef SRL

Un ONG al Romaniei care mai avea nevoie de o carte de vizita online. Global IT Serv s-a ocupat de tot ce era necesar pentru lansarea noastra online. Inregistrarea domeniului, hosting-ul, platforma si initierea editorilor. Multumim

Orhean Marius MARCU Wild BUcovina