Global I.T Serv - Pachet Platinium

office@globalitserv.ro +40 770 765 924 Constanta, Romania

  • de
  • tr

Descriere Pachet Platinium

PACHET PLATINIUM, 200 RON/LUNA
ID Produs: 0003
Disponibilitate: 1000

CONSTRUCTIE SI ADMINISTRARE WEBSITE - care include Hosting gratuit si Manopera constructie website pe toata perioada contractului si modificari ale Websiteului la cererea dvs. Pretul nu include achizitionarea domeniului si a temei.

PROIECTATAREA, MONTAJUL, CONFIGURAREA, ADMINISTRAREA SISTEMULUI DE SUPRAVEGHERE VIDEO SI SISTEMULUI ANTIEFRACTIE Pretul Proiectarii, Manoperei, Sistemelor si Accesoriilor pentru montaj NU SUNT INCLUSE

INTRETINERE SI REPARATIE - 2 CALCULATOARE DESKTOP SAU LAPTOP (hardware + software), 1 MULTIFUNCTIONALA LASER SAU JET (hardware + software). Pretul nu include materialele folosite.

COMANDA

Mai jos gasiti preturile pentru alte tipuri de administrare pachete oferite de Global I.T Serv Constanta. Acestea se pot modifica dupa cerintele fiecarui client.


Administrare SILVER
100 RON/LUNA
ID Produs: 0001
Disponibilitate: 1000DESPRE GLOBAL I.T SERV

Promtitudinea si Profesionalismul reprezinta Global I.T Serv. Experienta la nivel global de peste 10 ani in oferirea de suport tehnic si service IT: servicii de consultanta si tehnologie pentru sustinerea sistemelor existente software si hardware ale clientilor. Specialistii Global I.T Serv au toata expertiza necesara pentru a oferi suport performant si in timp real clientilor sai.

Global I.T Serv realizeaza servicii suport tehnic pentru clienti din industrii variate: persoane fizice si juridice.

Constanta, Romania office@globalitserv.ro, http://globalitserv.ro, 0770765924, Program de lucru : Luni - Sambata 09:00 - 21:00

CONSTANTIN CRUDU, GLOBAL I.T SERV

ABILITATILE IN DOMENII