Stiri Hikvision

Bazându-se pe creșterea incredibilă a companiei de la an la an, și subliniind nivelul global de sprijin pentru gama sa de produse de supraveghere a securității, Hikvision, lider mondial în furnizarea de produse și soluții de supraveghere video, a anunțat că a atins din nou numărul 1 Poziție recentă în raportul IHS Markit, bazat pe datele din 2016, cu o cotă de piață dominantă de 21,4% pentru CCTV și Echipamente de supraveghere video la nivel mondial, în creștere față de anul trecut de 19,5% *.

Hotărât de presă, IHS Markit, lider mondial în domeniul informațiilor, analizelor și soluțiilor critice, a raportat, de asemenea, că tehnologia Hikvision ocupă poziția nr.1 pentru cota de piață mondială de 2016 în categoriile de camere de securitate (24,2%), Camerele de supraveghere analogice + HD CCTV (23,9%), camerele de securitate de rețea (25,6%) și înregistratoarele (25,3%). Mai mult, compania își continuă poziția de lider pe piața EMEA, cu o cotă de piață de 14,9% pentru echipamentele de supraveghere video și de supraveghere video și a obținut o cotă de piață de 8,5% echivalentă cu cea de-a doua poziție pentru piața din America.

Sprijinind creșterea rapidă a unei companii care este acum un lider al industriei de securitate recunoscută, Hikvision îi atribuie succesului în clasamentul IHS Markit investiția sa continuă în cercetare și dezvoltare în noile tehnologii de produs și reacția rapidă la tendințele pieței și parteneriatele de lungă durată Plasarea în centrul de afaceri.

"Crearea de valoare pentru clienții săi este obiectivul nostru de conducere, iar această ultimă realizare de a fi pe primul loc pentru cota de piață mondială în supravegherea video este foarte interesantă pentru companie", a declarat Keen Yao, vicepreședinte la Hikvision International Business Center. "Așteptăm cu nerăbdare să ne împărtășim succesul cu oamenii care ne ajută să facem totul posibil, partenerii și clienții noștri. În plus față de industria de supraveghere video, Hikvision și-a extins sfera de acțiune în domeniul automatizării industriale, tehnologiilor inteligente de acasă și industriei electronice pentru a-și atinge viziunea pe termen lung. "

TE-AR PUTEA INTERESA SI:

PRETUL UNEI ANALIZE DE RISC | AMENZILE

Lasa un comentariu