office@globalitserv.ro +40 770 765 924

    Global I.T Serv - Solutii Profesionale la un click distanta

Stiri Din Blog

Tehnologia PoC

PoC sau Power Over Coax (alimentare pe cablu coaxial) pentru camerele de supraveghere video ale marilor producatori Dahua si Hikvision . tehnologia poc Preturile camerelor si dvr-urilor nu difera fie ele PoC sau Non PoC iar in acest caz le vom alege pe cele PoC deoarece avem aceleasi caracteristici dar vom folosi cablu mai putin si vom renunta la sursa de alimentare care nu este prea ieftina. Puteti face o comparatie a produselor de mai jos prin a compara preturile si nu uitati sa luati in calcul si timpul de lucru pentru un sistem PoC si unul Non PoC lasand costurile si avantajele sistemului PoC deoparte.

Camera cu LPR

Camerele IP cu functia de identificare a numerelor de inmatriculare a autoturismelor sunt tot mai utilizate in Romania in parcari mari cum ar fi mall-uri, parcari private.

identificare numar auto cu ajutorul camerelor de supraveghere compatibilie

Camerele cu LPR identifica un numar auto a unui autoturism care se deplaseaza cu viteze de pana la 80 km/h

Camerele cu LPR pot de asemenea sa deschida o poarta sau sa comande o bariera la recunoasterea unui numar din baza de date acumulata sau creata

Se pot crea liste cum ar fi black list sau white list prin care camera poate trimite anumite comenzi unei porti sau a unei bariere

Stiri atent selectate pentru a fi la curent cu noutatile

global it serv Constantin CRUDU

Casa Inteligenta prin Google si Sonoff

Casa noastra poate devini "Inteligenta" destul de simplu si pe bani putini daca privim catre avantajele casei inteligente.

  • Casa Inteligentaautomatizari casa
  • Priza inteligenta WiFi

    Priza inteligenta Sonoff S20 poate fi controlata din telefon cu aplicatie eWeLink de oriunde din lume, prin apasarea manuala a butonului local sau prin comenzi vocale local cu ajutorul boxelor si aplicatiilor google home de mai sus.

  • Priza Inteligenta WiFipriza inteligenta wifi sonoff