office@globalitserv.ro +40 770 765 924

    Global I.T Serv - Solutii Profesionale la un click distanta

Stiri Din Blog

Google si Sistemele Tehnice de Securitate

Vrem sisteme tehnice de securitate fie ele sisteme de supraveghere video sau sisteme de detectie fie la incendiu sau la efractie dar mai vrem sa fim si anuntati in timpul cel mai scurt daca acestea depisteaza ceva si fara prea multe costuri suplimentare pentru aceste notificari. La fel cum o sa spun si mai jos Aplicatiile Google sunt solutia iar aceste aplicatii sunt:

Moduri de comunicatie pentru sisteme de detectie la efractie

Un sistem de detectie la efractie daca nu este preluat de catre o firma de paza autorizata (NERECOMANDAT) practic este ineficient daca nu are o forma de comunicatie cu tine, asa ca astazi vom vorbi despre variantele de comunicare cu sistemul care sunt atat pe reteaua de telefonie fix si mobila cat si prin intermediul internetului evident acest lucru se poate realiza numai daca exista unul dintre urmatoarele module:

Stiri atent selectate pentru a fi la curent cu noutatile

global it serv Constantin CRUDU

Modalitati de armare a sistemelor antiefractie

Variantele de armare, dezarmare, actionare a unui sistem de detectie la efractie sunt multiple si difera in unele cazuri foarte mult in fuctie de locul din care dorim sa facem acest lucru si de functiile pe care le poate indeplini. Aceste variante le-am aliniat si le-am detaliat mai jos. Este bine ca avem de unde alege....

Hikvision Turbo HD 4.0

Marele producator Hikvision pentru sisteme de supraveghere video lanseaza noua versiune Turbo HD 4.0 care dupa spusele producatorului s-a ajuns la rezolutia de 8MP pe cablu coaxial conventional de unde se si deduce faptul ca vorbim de un sistem analogic.....

Stiri de la Hikvision

Bazandu-se pe creșterea incredibila a companiei de la an la an, si subliniind nivelul global de sprijin pentru gama sa de produse de supraveghere a securitatii, Hikvision, lider mondial în furnizarea de produse si solutii de supraveghere video, a anuntat ca a atins din nou numarul 1 Pozitie recenta in raportul IHS Markit, bazat pe datele din 2016, cu o cota de piata dominanta de 21,4% pentru CCTV si Echipamente de supraveghere video la nivel mondial, in crestere fată de anul trecut de 19,5%.